Supporter

Lila's Place

Gerja Buteijn

Betrokken bij

Wie?

Hallo, mijn naam is Gerja Buteijn. Op dit moment leef ik een vrij leven; ik doe vooral dingen waar mijn hart een sprongetje van maakt en heb mijn leven zo gecreƫerd dat dit ook mogelijk is. Leven vanuit het hart en in verbinding met alles om mij heen, daar draait het om voor mij.

Na een tijd in het bedrijfsleven rond gelopen te hebben, ben ik 2,5 jaar geleden gestart met mijn praktijk Lila's Place. Lila betekent Speels, Goddelijk Spel. Ik geef Kundalini Yoga, Heelheid Ademsessies en Healings. Sinds kort ben ik ook een klein Kristallen/mineralen winkeltje gestart.

Ik woon in het bos, en met mooi weer vinden de activiteiten van Lila's Place plaats in de natuur. De buitenlucht, de bomen, het groen, de vogels, de grote aardbol waarop wij leven helpt ons inzichten te geven over wie wij zijn.

Ook ben ik mede oprichter van het Healing Earth Festival, een festival wat elk jaar d.m.v. co-creatie een succes is. Daarnaast werk ik mee in het team van Ecstatic Dance in Utrecht, mijn grootste taak daar is het neerzetten en bewaken van de energie.

Sinds kort ben ik aangehaakt bij We Unite, en in de toekomst kunnen jullie mij zien als aanspreekpunt bij diverse evenementen. Ik ben blij dat ik mee kan werken aan het verbinden van mensen die met bewustzijn bezig zijn en het grote lichtnetwerk op aarde zichtbaar te maken!