Supporter

Erwin de Ryke

Erwin de Ryke

Websites

 

Wie?

'De eerste stap naar meer levensgeluk en zelfliefde is de bereidheid om je ware en volledige Zelf te ontmoeten.'

Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Waarom gedragen we ons zoals we ons gedragen? Waarom ziet het leven eruit zoals het eruit ziet? Hoezo?!? Waarom dan???

Vragen die mij al mijn hele leven lang bezig houden. De zoektocht naar de antwoorden leidde me 10 jaar geleden naar de opleiding klinische psychologie aan de Universiteit van Gent. Drie jaar verder bleef ik met een bachelordiploma op zak toch nog op mijn honger zitten. De antwoorden die ik daar aangereikt had gekregen, ze waren me te kort door de bocht. Er zat een tekort in het mensbeeld, te gereduceerd.

Nog steeds hongerig waaide ik zo een 2-tal jaar later aan bij de opleiding tot Spiritueel Werker Aurora te Heeze. Daar had ik het privilege een volwaardige opleiding tot coach/therapeut te mogen genieten. In een intensief traject van 4 jaar leerde ik werken met verschillende technieken ter ondersteuning van persoonlijke groei- en evolutieprocessen, verhoogd bewust-Zijn, transformatie en heling.

In deze periode ging ik zelf ook een hele transformatie door - ik kwam weer in contact met mijn ware Zelf door oude, ingesleten patronen onder ogen te komen, los te laten en oude wonden te helen. Mijn fijngevoelige kwaliteiten en levensmissie werden me ook steeds helderder; het bieden van ondersteuning aan mensen die hun eigen bewustwordingsprocessen doorlopen ten dienste van het verhogen van het collectieve veld!

Specifieke begeleidingstechnieken waar ik mee werk zijn o.a. ademwerk (Transformational Breathwork), voice dialogue (in conversatie met jouw zelven), living essence-sessies, guided meditations en massages (energetische heling, polariteitsmassage of ontspanningsmassage). Het resultaat van een sessie kan vrij uiteenlopend zijn, afhankelijk van het thema en de ingezette techniek. Dit kan gaan van meer zelfinzicht, handvatten om in het dagelijkse leven ongewenste patronen mee te doorbreken, een gevoel van ontspanning, tevredenheid en wel-Zijn tot het loslaten van oude opgekropte emoties, oplossen van blokkades en het helen van trauma.

'Zelfkennis is het begin van alle wijsheid en het einde van de meeste illusies.'