Supporter

Netwerken vanuit je hart

Rudy Brouwer

Wie?

'Zijn wie je bent, dat is geluk.' (Erasmus)

We-Unite viel mij toe zoals vele gebeurtenissen in mijn leven...

Ik wil graag jouw reisgenoot zijn om je te ondersteunen bij het ontdekken hoe jij geluk kunt creëren in jouw leven. Ontdekken hoe je om kunt gaan met zowel de positieve als negatieve gebeurtenissen in je leven. Ontdekken hoe je sterk kunt zijn en kunt gaan stralen. Vanuit stralen creëer je aantrekkingskracht.

Ik geniet om te ontdekken en me telkens weer te laten verwonderen. Door als vrije kind te willen blijven ontdekken sta je meer open voor jezelf, de ander en je omgeving. In mijn leven vallen steeds meer dingen mij toe. Ik ben ondernemer sinds 2007 en gestart als trainer en coach. In 2011 kreeg ik de kans van uitgeverij Kluwer om het boek 'Netwerken vanuit je hart' te schrijven. Vervolgens benaderde men mij of ik wilde spreken over 'relaties' en ontstond de rol van spreker. Begonnen in Nederland maar inmiddels ook in buitenland actief. In deze rollen leerde ik veel van mensen zoals jij. Ik ontdekte welke overtuigingen de ander had en herkende die ook vanuit mijn eigen ervaring als verlegen kind en jonge volwassen man. Ik zocht naar eenvoud om met deze overtuigingen om te gaan. Ik kreeg het gevoel dat antwoorden op vele levensvragen meer van binnenuit moesten komen. Er ontstond een ontdekkingsreis op het gebied van spiritualiteit en zelfacceptatie. Ik zocht verdieping in mezelf door deelname aan Nature quests; een uitdaging waarin je 40 uur in de natuur verblijft, volledig met jezelf en zonder dagelijkse afleidingen (boek, media, gsm, laptop, etc.). Ontdekken hoe het is als je niets meer hebt, enkel de natuur als inspiratiebron. Je ervaart de Bron van levenskracht!

Ik ondekte steeds meer de kracht van eenvoud en kwam tot het volgende inzicht: ieder mens is puur geboren met de eigenschappen van onbevangenheid en een sterke wil om de omgeving te willen ontdekken. Dit inzicht creëerde bij mij de verandering in mezelf dat ik in 2014 mijn naam terug veranderde van Ruud naar Rudy...

'De verandering van Ruud naar Rudy....'

Rudy is de naam die mijn ouders met liefde hebben gegeven. Toen ik 16 was heb ik naam veranderd naar Ruud om groter te lijken. Nu ben ik terug naar Rudy... Wie ik werkelijk ben en wil zijn; puur, onbevangen en met een sterke wil om de wereld te ontdekken.

Hartegroet,

Rudy