Supporter

Netsamen.nl

Bas Dreef

Wie?

In maart 2006 brachten wij, Bas Dreef en Romano van den Berg, Netsamen.nl on-line.
Begonnen als offensief tegen de destijds al bestaande datingsites, groeide het al snel uit tot een community voor singles met een interesse in bewustwording, spiritualiteit, verdieping en zingeving.

Inmiddels is Netsamen vorig jaar in een nieuw jasje gestoken en richten we ons nu volledig op het kunnen leggen van contacten in de brede zin, en zijn zowel singles als mensen met een partner welkom.
De focus ligt op het ontmoeten van gelijkgestemden, wat we stimuleren door middel van activiteiten-clubs. Daarnaast blijft er ruimte voor 'daten' voor de singles onder ons. Maar ook bij dit onderdeel doen wij ons best dit zo relaxed mogelijk over te brengen en te faciliteren, omdat wij niet geloven in het geforceerde keurslijf van internet voor het ontmoeten van een partner.

Voor Romano en mij is een 'droom' uitgekomen, omdat wij destijds als collega's al filosofeerden over een dienst op internet waarmee je iets wezenlijks kunt bijdragen en een verschil maakt. Dat is gelukt; naast de relaties die er uit zijn voortgekomen hebben we een groot aantal loyale leden die netsamen waarderen vanwege de integriteit en openheid. De community-elementen zoals het forum, de chat, weblogs en prikbord zorgden al vanaf het begin voor een sfeer en eenheid waar mensen met een affiniteit voor verdieping elkaar vonden.

Na zoveel jaar kijken we met trots terug op wat er nu staat en geven we nu al onze aandacht aan We Unite, omdat wij heilig geloven in de vruchtbaarheid en het plezier van samenwerking. Want uiteraard willen we dat meer mensen dit best bewaarde geheim van on-line Nederland leren kennen...

Dankbaar zijn we dat we vorig jaar contact kregen met Ruud Kamminga, net als wij zelf op zoek naar verbinding en het bundelen van krachten. Daaruit is het idee van We Unite voortgekomen: vanuit een gezamenlijke inspanning onze mooie diensten gecombineerd aan bieden.

Het is fijn, voedend en inspirerend om met onze supporters vanuit We Unite op deze manier samen te werken. Collega's zijn we allang niet meer, Romano is al jaren één van mijn beste vrienden en uit het contact met Ruud kwam ook al snel een waardevolle vriendschap voort.

Daarnaast zijn we blij dat later freelance journalist Koen Bugter zich bij ons aansloot, en we kunnen meeliften op zijn nimmer aflatende energie en creativiteit.

Let's create together and enjoy together!