Supporter

Ruud Kamminga

Ruud Kamminga

Wie?

Let's have a good time!

Organiseren van bijzondere evenementen en feesten is wat ik graag doe! En daarbij zit het in mijn natuur om de juiste mensen en organisaties te vinden en deze daarbij te laten aansluiten. Bijzonder is hoe met name vanuit het contact met Bas Dreef van Netsamen het samenwerkingsverband We Unite is ontstaan.

Binnen We Unite hebben we de mogelijkheid geschapen om steeds weer en meer nieuwe bijzondere events te organiseren met de daarbij aangesloten supporters en vrienden. Zo gaan we in oktober van start met de We Unite Hits Party en zijn we druk bezig om vanuit samenwerking nog meer mooie diensten te ontwikkelen die mensen samenbrengen.

Voor mij is het een wens dat ieder event iets bijzonders bij de gasten oproept en dat iedereen zich op zijn gemak voelt. We organiseren de evenementen dan ook met onze volledige aandacht en passie, ondersteund door onze vrienden en vrijwilligers. Samen zetten we een relaxte sfeer neer, waarin je met plezier kunt zijn en je je welkom voelt. Graag zie ik je dan ook op één van onze komende evenementen!