Supporter

Pit & Puur

Bommel van Oosterum en Jeanet Luth

Wie?

Bommel van Oosterum en Jeanet Luth geven onder de naam Pit & Puur trainingen, coaching en workshops op het gebied van bewustwording, eigenwaarde, zelfexpressie, relatie en communicatie.

'Zo binnen zo buiten, Zo pit zo puur'

Pit: Bommel van Oosterum

Met veel plezier werk ik samen met mensen die gaan voor verandering en/of groei waardoor ze hun doelen en dromen kunnen bereiken. Samen met mijn man en 2 kinderen, een zoon en een dochter woon ik in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om hele stukken te lopen in de natuur, yoga voor de ontspanning, een nachtje doortrekken om te dansen op muziek uit de eighties. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de winter te skiƫn en de zomer te zonnen.

Ik ben een levensgenieter die alle hobbels op haar pad glad strijkt en weer verder gaat.

Puur: Jeanet Luth

Gepassioneerd trainer/coach op het gebied van communicatie, zelfexpressie, eigenwaarde en bewustwording, moeder van 2 jonge dochters. Dol op: man en dochters, dansen, yoga, zumba, dinen & winen, natuur, katten, zon, vriendschap, lezen, chocolade, avontuur.

Trefwoorden: ondernemend, enthousiast, motivator, inspirator, netwerker, authentiek, lol, nuchter, in contact, nieuwsgierig. In grootsheid: moeder Theresa met passie ;-)