Supporter

Yoginess

Elske Feitsma

Wie?

Mijn naam is Elske Feitsma en ben (energetisch) coach, healer, reader en yogadocent. Vanuit mijn praktijk Yoginess geef ik individuele consulten, yogalessen en cursussen over onder andere intuïtie en chakra's. In februari 2012 is mijn eerste boek verschenen, 'Chakra lifestyle', een boek over persoonlijke ontwikkeling, chakra's en yoga.

Vrijheid

Ik geloof dat ieder mens in staat is om emotionele belemmeringen, oude pijn of hardnekkige overtuigingen los te kunnen laten. Vaak blijven we hangen in een staat van acceptatie en gaan we in een sluier van onwetendheid door het leven. Ik heb dit voor mezelf nooit willen accepteren en dat is mijn drijfveer geweest om op zoek te gaan naar antwoorden. Ik heb zelf ervaren wat mogelijk is en hoe fijn het is om vrij en helder te leven. Het blijft me elke keer weer ontroeren om dit ook te zien gebeuren bij anderen tijdens een cursus of tijdens een individuele healing, reading of coachingsessie.

Yoga

Yoga is een groot onderdeel van mijn leven, het is een levenswijze geworden waar ik me erg fijn bij voel.  Yoga geeft me meer innerlijke rust, kracht en evenwicht. De beoefening van yoga blijft zich verdiepen, elke dag kom ik tot meer inzicht en wijsheid. Ik hoop iets van mijn enthousiasme tijdens mijn lessen over te kunnen brengen en mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Yoginess

Hoe vergroot je het gevoel van geluk en liefde in jezelf? Wat is de oorzaak van een onbevredigend gevoel? Waarom krijgt de een alles voor elkaar en blijft de ander worstelen? Hoe zorg je voor meer voldoening en energie in je leven?

Het antwoord op deze vragen is: verbinding. Door jezelf te verbinden met wie je in essentie bent, met je omgeving, je werk, het leven en de aarde kom je in een vanzelfsprekende stroom van geluk, liefde en vitaliteit. De letterlijke betekenis van het woord 'yoga' is verbinden en 'happiness' is geluk. Yoginess betekent gelukkig leven in verbinding. Door te leven vanuit verbinding ben je meer in contact met jezelf en anderen, vergroot je je mogelijkheden en verdiep je je leven.