Supporter

FIT Body & Mind

Peter Benders

Wie?

Ik ben Peter (1965), initiatiefnemer van FIT body & mind, geliefde van Hanneke en papa van Lucia. Ik wil 'bewust' leven en dat uitdragen aan mijn medemens. Na 20 jaar internationaal bedrijfsleven, waarin het vooral ging om groei van omzet, voelde in de behoefte aan groei in de balans tussen body en mind.

FIT body & mind startte ik in 2005 als een soort sabbatical project, waarmee ik met leuke en maatschappij verbeterende activiteiten mezelf wil kunnen onderhouden. FIT body & mind is dé organisatie voor korte bewuste vakanties en festivals, met workshops voor body & mind. Inspirerende programma's in samenwerking met professionele docenten op natuurlocaties met veel ruimte en rust. Het biedt de tijd, de omgeving en het programma om alleen of met gelijkgestemden even stil te staan bij wie je bent en wat je wilt. Even een versnelling lager. Uit het hoofd, naar het hart. Het vakantie motto is: 'alles mag, niets moet'. Actief, ontspannend, speels en ongedwongen.

Wij organiseren jaarlijks diverse yoga retreats in Nederland en West-Europa, maar ook Tai Chi, massage cursussen, dans, wandelen of wielrennen en mountainbike. In de winter de Yoga Snow Dance vakantie in de Alpen, de sneeuwvakantie voor skiër en niet-skiër met diverse yogavormen en dans. In de zomer de Body & mind vakanties in Frankrijk en Zwitserland met diverse inspirerende programma's en open workshops van alle programma's. Daarnaast diverse andere weekend en week retreats. Maar ook het jaarlijkse Yoga Festival in Lage Vuursche en het Yoga Beach Festival in Den Haag.

In 2013 gaan we voor het eerst naar Corfu/Griekenland. Een luxe hotel met uitzicht op zee.

Mijn opleiding bij Phoenix-Opleidingen in Utrecht geeft me de drive om tevens meer diepgang en therapeutisch gerichte activiteiten te gaan ontwikkelen. Mensen bewust maken van hun proces en hen er in helpen.

Voor meer levensvreugde en een prettigere samenleving.