Supporter

Zi-on

Walter Spangenberg

Wie?

Mijn naam is Walter Spangenberg, en met ZI-ON.nl is een wens van mij in vervulling gegaan. Ik doe mijn werk nu met hart en ziel.

Ik ben al jarenlang werkzaam als directeur van Saro, een bedrijf dat keukenapparatuur voor de horeca verkoopt. Saro exporteert naar circa 30 landen en zodoende heb ik al aardig wat reiservaring opgedaan, een groot netwerk opgebouwd, en veel van de wereld gezien.

In 2005 veranderde mijn leven voorgoed. Mijn vader gaf mij een workshop Emotioneel Evenwicht cadeau bij Roy Martine en toen werd er een ballon doorgeprikt. Naast leven vanuit mijn verstand leerde ik opnieuw te leven vanuit mijn gevoel. Dat smaakte naar meer!

Ik heb talloze workshops en cursussen gevolgd. Mijn hart ging open; ik ben bewuster gaan leven. Daardoor ontmoet ik nu allerlei inspirerende mensen en ervaar steeds meer synchroniciteit in mijn leven. Natuurlijk wilde ik deze passie ook doortrekken naar mijn werk. Met ZI-ON.nl is dat gelukt. Mijn werk voor Saro combineer ik met het organiseren van workshopvakanties wereldwijd. Ik werk hierbij samen met de vrienden bij wie ik de afgelopen jaren workshops en cursussen heb gevolgd. Verder ben ik vertrouwd met alle landen en accommodaties waarheen we reizen organiseren. Zo kom je alleen voor plezierige verrassingen te staan!

De naam ZI-ON

Hoe noem je een bureau dat workshopsvakanties organiseert? Verschillende namen passeerden de revue maar ZI-ON is het geworden. Het waarom was mij ook niet direct duidelijk, toen deze naam tijdens een meditatie bij mij binnen kwam. Maar naarmate ik er meer over nadacht, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Deze naam is magisch! Kijk mee:

  • ZI - van zijn/zien/zin/ziel
  • ON - van ont-spannen/ont-moeten/ont-dekken/ont-wikkelen
  • zijn om te ont-spannen
  • zien om te ont-moeten
  • zin om te ont-dekken
  • ziel om te ont-wikkelen


Tot slot ontdekte ik dat Zion de tempelberg is in Jeruzalem waar Het Laatste Avondmaal plaatsgevonden zou hebben. Zion staat ook synoniem voor ?Het beloofde land?. Aangezien de deelnemers met ZI-ON óók op ontdekkingsreis naar binnen gaat, leek me dit een mooie verwijzing. Op een bepaalde manier zijn we allemaal op zoek naar ons beloofde land, naar een gevoel van thuis. Terwijl ieder van ons intuïtief weet dat alles wat we nodig hebben in onszelf zit.

Hopelijk tot snel !

Walter