Supporter

2Monkeys

Nathalie en Ph

Wie?

Nice to meet you!

Wij zijn twee gepassioneerde reizigers en geen 9 tot 5 types. We houden van creëren, delen, inspireren en geïnspireerd worden. In het verleden hebben we een interieurzaak / gallery gerund in het centrum van Den Haag. Met 2Monkeys reizen we de wereld rond op zoek naar verborgen schatten en speciale ontmoetingen met bijzondere mensen. Het heeft ervoor gezorgd dat we mooie vriendschappen hebben opgebouwd in verschillende delen van de wereld. Okay, de winkel was gewoon een excuus om te reizen. En in de Prinsestraat konden we ludieke evenementen organiseren, sneeuw of gras in de straat, geen probleem!

In 2004 hebben we op het magische eiland Bali de Yogaswing gevonden en geïntroduceerd in Nederland. Het is een fantastisch product om op een plezierige manier gezondheid te ondersteunen en het is geschikt voor iedereen. Met Yogaswing.nl bouwen we aan een platform waar zowel yogaswing beoefenaars als professionals zoals yoga en pilates studio's en fysiotherapeuten informatie kunnen vinden over de Yogaswing. Wij geloven dat steeds meer mensen zich bewust worden van de belangrijke dingen in het leven, zoals bewustzijn en een gezond lichaam. De Yogaswing is een product dat daar goed bij aansluit. Daarnaast is het makkelijk mee te nemen op vakantie, klein en licht in gewicht.

Naast de Yogaswing vind je bij ons ook andere items met een mooi persoonlijk verhaal. De webshop geeft ons ruimte om plaats onafhankelijk te werken. En dat geeft ons de mogelijkheid om in de winter een paar maanden op reis te gaan. Nathalie wordt gelukkig van lekker eten en doet aan het einde van het jaar een master portretfotografie, Ph sleutelt aan onze klassieke mercedes en samen werken we aan ons mobiele keuken concept, waarover binnenkort meer.

We vinden We-unite een mooi initiatief, helemaal van deze tijd en het sluit aan bij onze eigen ideeën. We geloven in samenwerken, helpen anderen graag en staan open voor nieuwe ideeën.

¡Pura Vida!

Nathalie & Ph