Supporter

Ahealthylife

Juglen Zwaan

Wie?

Ik ben Juglen Zwaan en help mensen hun gezondheid te verbeteren. Alleen kun je ver komen, maar samen kun je nóg verder komen. Als we onze krachten bundelen kunnen we elkaar in verbinding helpen om onze gezondheid in eigen hand te nemen.

Toen ik 18 jaar was voelde ik me, na een heel ongezonde puberteit, niet altijd even lekker. Ik rookte toen nog en was regelmatig in het café te vinden. Ik had last van neerslachtige gevoelens en wilde ook graag helderder denken. Ik heb toen het boek gekocht over Voeding en Intelligentie van Jean Carper en aandachtig gelezen. Daar begon mijn zoektocht naar ware gezondheid. Het heeft jaren gekost om alle voedingsfabels door te prikken en er komen er regelmatig nog een aantal bij. We leven in een wereld waar er geld verdiend moet worden en grote bedrijven kiezen vaak voor meer financiële winst in plaats gezondheidswinst. Dat is jammer want het is helemaal niet nodig om altijd alleen maar aan geld te denken. Hoe zou de wereld eruit zien als we meer zouden geven om elkaars gezondheid?

Mijn doel is om andere mensen te helpen bij de zoektocht naar wat je nu echt een goed gevoel geeft. Dan komen we er niet onderuit om breed te kijken en verschillende gebieden erbij te betrekken zoals de psyche, mindset, gewoontes, lifestyle, het sociale leven en je voedingspatroon.

Ik heb enkele jaren in het onderwijs gewerkt, maar heb mijn baan opgezegd zodat ik volledig kan werken aan mijn grote passie: gezondheid. Op dit moment doe ik dan ook twee HBO studies: Medische Basisvakken en Orthomoleculaire geneeskunde. Ik hoop in september 2013 de deuren van mijn praktijk in het midden van Nederland te kunnen openen om mensen individueel te begeleiden. Wel geef ik af en toe workshops, cursussen en trainingen, houd hiervoor de site www.weekendagenda.com in de gaten.