Supporter

Indekern

Marleen Abrahamse

Wie?

Mijn naam is Marleen Abrahamse, yogadocente, Mindfulnesstrainer, coach en bedrijfstrainer. Ik leer mensen hoe je kunt ontspannen en jezelf tot rust brengen. En vooral hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks (werkend) leven. Zodat je je meer in balans voelt en beter met stress kunt omgaan.

Balans in beweging

Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk een gezonde afwisseling van in- en ontspanning is voor een leven in balans. Wat ik vooral doorgeef, is de kracht van regelmatig 'even stilstaan', door ontspanning en stilte op te zoeken. Zo leer je jezelf en je eigen behoeftes goed kennen. Dan kun je bewust keuzes maken welke acties je het beste kunt ondernemen, óf juist laten. Mijn lessen, workshops en trainingen nodigen je daarom uit om je eigen tempo en ritme te ontdekken en van daaruit in beweging te komen.

Verbindingen in de zakelijke context

Als bedrijfstrainer, bedrijfsyoga docente en coach ondersteun ik teams en individuen bij het omgaan met stress en het (her)vinden van balans tussen werk en privé. Ik vind het een geweldig mooie uitdaging om thema´s als balans, bewustwording en zingeving in een zakelijke context te brengen. Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. En gezien dat je bewustwording en nuchterheid, zakelijkheid en warmte met elkaar kunt verbinden. Ik geloof dat de wereld daar mooier en organisaties en hun mensen daar sterker van worden.

Verdiepend en praktisch

Mijn werkwijze past daarbij. Ik hou van verdieping en praktische toepasbaarheid. Van mensen inspireren tot rust, reflectie, inzichten, én motiveren om in actie komen om je potentieel te benutten en je eigen dromen en wensen vorm te geven.

Samen

In dit avontuur ben ik steeds op zoek naar gelijkgestemden om mee samen te werken. We Unite vind ik een mooi en krachtig platform om elkaar te versterken. Ik ben benieuwd naar de activiteiten en ideeën van andere supporters die bezig zijn met vertaling naar bedrijven en organisaties!