Supporter

vitaalbewustzijn

Giovanna Gomersbach

Wie?

Wat zal ik je over mij en mijn werk vertellen...Het liefst laat ik de schoonheid van eetbare natuur spreken tot je zintuigen en je ervaring. En als ik de kans krijg laat ik je graag ervaren wat vitale voeding met je doet...

Om je een indruk te geven van wat hier aan vooraf ging:
Voedsel en psychologie hebben de hoofdrol in mijn leven en mijn werk. Mijn aandacht gaat vooral naar de eenheid van lichaam en geest en de sleutelrol die voeding (ofwel energie ofwel informatie) speelt in onze levenskwaliteit. Mijn missie is - voedsel-bewustzijn en een integrale, duurzame levenswijze helpen ontwikkelen.

En dit doe ik via:
www.visie-in-voeding.nl (voedingsadvies en begeleiding)
www.vitaalbewustzijn.nl (coaching & counselling)
www.k-eten.nl (netwerk voor vers voedsel op school)

Wanneer het gaat om catering of workshops, werk ik met verse en ambachtelijke kwaliteitsproducten en draait alles om mooi, smaakvol en voedzaam eten & drinken. Dat is pure energie en lekker voor al je zintuigen ;-)

Als coach/counsellor begeleid ik vooral op weg naar bezieling en belichaming, levenskunst en een integrale levenswijze.

Eigenlijk verbind ik door mijn organisch / energetisch mens- en wereldbeeld, alles wat los en vast zit met elkaar. Ik ben dan ook blij met de uitnodiging om in het kader van We Unite samen te werken. Met gelijkgestemden de wereld in en om ons heen voeden en mooier maken.. daar doe ik graag aan mee.