Supporter

Do In Yoga

Josta O'Niel

Wie?

Mijn naam is Josta Ruby O'Niel en ben van jongs af aan al bezig met beweging. Na een turn carrière volgde ik de jazzdans opleiding aan de Theatershool in Amsterdam. Daarna werkte ik als professioneel danseres in entertainment, musicals, moderne dans en performance art.

Op 17-jarige leeftijd ontdekte ik Latin Dans en daar ben ik nooit meer mee gestopt. Ik treed op en geef workshops over de hele wereld. Volgens mij gaat Latin Dans over de relaties tussen geven, ondersteunen en loslaten. Deze dans verbindt mensen zowel op fysiek en energetisch niveau.

Dans heeft mij een diepe verbinding leren voelen tussen aanraking en welzijn, wat heeft geleid tot mijn beslissing om verschillende massage technieken te bestuderen. In 2010 rondde ik een cursus Thaise massage af en in 2012 studeerde ik af aan de Amsterdamse School voor Iokai Shiatsu. Ik ben er van overtuigd dat voorkomen beter is dan genezen. Dit inspireert mij een manier te vinden om Shiatsu, Dans en Do-in Yoga te combineren, met als doel het zelfbewustzijn te vergroten en lichaam en geest zo gelukkig mogelijk te houden.

In 2009 voltooide ik een opleiding tot Ashtanga Yoga docent in India en momenteel ben ik bezig met de Do - In Yoga Docenten opleiding in Nederland.