Supporter

Breathe In Life

Frank Klank

Wie?

Mijn reis op het spirituele pad begon ooit met een discussie, op een terras in het Vondelpark, over leven na de dood. Ik weet nog goed dat ik toen zei: 'Het zal best zo zijn dat er leven is na de dood, maar laat mij maar met beide voeten op aarde staan, het leven hier is soms toch al moeilijk genoeg'.

 

Mijn liefde voor de klankschalen is ongeveer 15 jaar geleden ontstaan. De klanken van deze schalen bleven me intrigeren lieten mij niet los. Op gegeven moment heb ik een paar klankschalen gekocht, 4 stuks, en ben begonnen met het geven van klankschaalmeditaties. Mijn collectie is inmiddels uitgegroeid tot 21 schalen. De kans is heel groot dat het daar niet bij blijft.

Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. Bij het bespelen van de schaal ontstaat een langdurige klank, rijk aan boventoonresonanties met trillingspatronen en specifieke zwevingen.

Ik gebruik de klankschalen, op een intuïtieve manier, om je de rustgevende klanken te laten ervaren. Klankschalen werken ontspannend, genezend. Een klankschaal brengt iedereen daar, waar ie hoort te zijn.

Daarnaast ben ik rebirthingtherapeut en werk ik in centrum De Roos in Amsterdam.