Supporter

We Unite

Marcel Stückelschwaiger

Wie?

Ik ben Marcel St├╝ckelschwaiger, in juni 2013 begonnen met NEXU. Mijn missie: 'Stralende gezichten door mooie verbindingen tussen mensen'.

De doelgroep waarop NEXU zich op richtte is de groeiende groep Singles. Het thema van de events van NEXU was bewustwording van (je rol in) de samenleving, maar ook bewustwording van jezelf en jouw keuzes in het leven.

Vanaf 2015 is NEXU overgegaan in We Unite.

Aangezien ik wat wil betekenen voor een ander, heb ik het 'Singles for Society' concept bedacht. Dit gaat over de verbinding tussen singles en de samenleving. Iets doen voor iemand anders die ondersteuning en vooral ook aandacht kan gebruiken, denk aan de eenzaamheid onder ouderen of een activiteit voor een goed doel in de vorm een sponsorloop of een ander event. Er zijn zoveel projecten en initiatieven te verzinnen.

Een single heeft de kans op een leuke vriendschap/relatie, maar belangrijker nog, hij of zij geeft aandacht aan een ander en wordt zich meer bewust van de toestand in de samenleving en wat er gedaan kan worden. Hoe goed moet dat niet voelen voor degene die geeft en diegene die ontvangt! Kortom, er is een WIN/WIN situatie.

Ik ben altijd benieuwd geweest wat er bij mensen leeft en probeer vaak al snel de diepgang te zoeken. Ik heb in 2009 een cursus Life Coaching gedaan om hier zakelijk meer mee te kunnen doen. Ik wil ook weten wat er bij Singles leeft en mensen verbinden tijdens de events. Dit wel op een luchtige wijze en met name door met de groep ervaringen te delen en leuke tools in te zetten. Het is geen eenrichtingsverkeer, maar 'sparren' met elkaar over allerlei onderwerpen.

Ik heb een Hotelschool achtergrond, een eigen Bed & Breakfast in de Ardennen beheerd en vind het fijn om het mensen naar de zin te maken.
Wij kijken er enorm naar uit om Singles te verbinden en bewust te maken van hun omgeving, de samenleving en vooral ook van hun eigen invulling van het leven met al zijn aspecten.