Supporter

Praktijk Suzanne Mooij

Suzanne Mooij

Wie?

Wie ben ik in deze wereld?

Deze vraag is essentieel voor mij, en naast het mogen 'zijn' is er het jezelf durven laten 'zien'.

Dit vormt de kern in al mijn werk, door middel van Mindful touch nodig ik je uit om je lichaam als geheel te ervaren, ik vind het zo waardevol als we ons lichaam als prettig kunnen ervaren, ondanks verleden, oordelen, pijn en alles wat het mee gemaakt heeft.

Dat we met zachte ogen naar onszelf leren kijken en uiteindelijk écht gaan voelen en weten; ik mag er zijn ik mag me laten zien, ik ben er.

Ook al zijn we niet ons lichaam, ons licht schijnt er wel doorheen, en dat gaat niet over perfectie dat gaat over liefde.

In mijn sessies creeëren we samen een veiligheid en gaan we op reis met wat er op dat moment is, wat ik kan geven is mijn open blik en de wijsheid in mijn handen die willen delen, all is welcome here.

Ook geef ik vanuit dit principe zwangerschapsmassage.

Voel je meer voor het in gesprek gaan en werken middels beelden en creatieve oefeningen ga dan een traject levenskunst met me aan.

Naast mijn touch, geef ik graag workshops, biologische / vegetarische high tea, banquets en vind ik het heerlijk om mijn hele wezen en alles wat er bij hoort te verkennen.